Dokumentum hegyek helyett file-ok

Cégkivonal

Mindenkinek van egy polca, tele iratrendezőkkel, és olyan iratokkal, amire jóformán soha sincs szükség. Sőt, ez még csak a szerencsésebb eset, mert vannak akik komplett szekrényeket töltenek meg ilyen iratokkal.
Azonban mostanában már nincs ilyenekre szükség, hiszen rengeteg irat keletkezik, ami elektronikus formában is hiteles. Ilyen lehet például egy hiteles cégkivonat, vagy egy digitálisan aláírt szerződés. Nem kell kinyomtatni, a papírt fogyasztani, illetve a helyet pazarolni a polcon. Elég ha elektronikusan rendelkezésünkre állnak ezek a hiteles doksik.

Sok webáruház már a számlát sem küldi el papír alapon, csak elektronikusan. Sőt, ezek a számlák visszakereshetők a webáruházban létrehozott ügyfélfiókból is, így csak arra kell emlékeznünk, hogy az adott terméket hol vettük, a számla pedig meg lesz biztosan.

A kereskedelmi cégek is e felé mozdulnak. Egyes áruházláncok applikációjában már elérhetők az addigi vásárlásaink blokkjai, így egy esetleges reklamáció, vagy visszáru igényünk sokkal egyszerűbben érvényesíthető.

Megosztás