Cégkivonat letöltés olcsón

Cégkivonat

Sok vállalkozó számára lehet szükséges, hogy beszerezzen egy cégkivonatot. Ennek alapvetően három fő módja van, amelyeket most végig nézünk egyesével.

Akkor van a legegyszerűbb dolgunk, ha nem kell hitelesnek lenni a cégkivonatnak. Ilyen esetben az e-cégjegyzék oldalon megadva a cég nevét, gyorsan kikereshetjük az adott céget, és megnézhetjük a cégkivonatát. Ez ingyenes szolgáltatás, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a módszerrel nem hiteles tulajdonilapot tölthetünk le.

Ha hiteles cégkivonat a cél, és megfelelő, ha elektronikusan hiteles a dokumentum, akkor azt is pár perc alatt beszerezhetjük a neten. Több weboldal is kínál lehetőséget arra, hogy ezt megtehessük. A cégkivonat letöltés ezekben az esetekben már nem ingyenes, de pár ezer forintért azonnal megkaphatjuk a kívánt elektronikus dokumentumot.

A legköltségesebb, ha közjegyző által hitelesített, papír alapú cégkivonatra van szükségünk. Ilyenkor időpontot kell foglalni egy közjegyzőhöz, aki elkészíti, hitelesíti a dokumentumot, és az irodáját felkeresve vehetjük át azt.

Megosztás